2013年6月13日木曜日

人参スープ/Carrot soup


すっかり梅雨の季節です。
クチナシの花が咲いて、辺りには甘い香りが漂っています。
It's rainy everyday. Gardenia is blooming and flowers smell so sweet.





寒暖の差が激しいので、体調を崩した子供の為に、
人参スープを作る事にしました。
実家の畑で先日採った玉ねぎも使います。
My daughter is not feeling well due to frequent change of the weather. 
So I made carrot soup for her. I also used an onion picked from my 
father's farm last weekend. 





野菜をバターで炒めてコンソメスープで煮立たせたら、
牛乳を加え、ミキサーで撹拌します。
Stir fry vegetables, boil it with consomme soup, add milk
and mix all in the blender. 





庭で採ったイタリアンパセリと、胡椒をかけて
出来上がり。ほっとする味でした。
Put some parsley and peppers. 
Nice and tender taste. It warmed us up. 




にほんブログ村 花ブログへ

0 件のコメント:

コメントを投稿